Back to top

FrendoFrendo och Gulf är EMABs varumärken för de handlare som vill ha en starkare profilering för sina butiker och få ytterligare mervärde av sitt medlemskap. Som Frendo- eller Gulfhandlare är du en del av en rikstäckande kedja. Det gör att du kan dra nytta av både ett starkt varumärke och centrala marknadsföringsinsatser.
Profileringen av Frendobutikerna och Gulfstationerna är tydlig. EMAB har ett komplett skyltprogram för fasad och drivmedelsanläggning, profilprodukter och ett uniformsprogram som ytterligare stärker varumärket.
Tillsammans med klara riktlinjer för både värdegrund och butiksplanering blir din butik en del av en större helhet, där det lokala har en central roll.

Gemensamt för våra Frendo och Gulf är att de är kända för en hög grad av personlig och omtänksam service. Det ger kunderna det lilla extra som gör att de återkommer.

Frendo är en ren butiksprofil för dig som driver butik på ett trafikbutiksläge, många gånger med en drivmedelsanläggning bredvid som tillhör ett annat varumärke som tex Ingo, Preem, St1, OKQ8 eller Q-star. Vill du läsa mer om Frendo klicka på följande länk https://frendobutikerna.se/
Gulf är varumärket för dig som äger både butik och drivmedelsanläggning. Vill du läsa mer om Gulf klicka på följande länk https://gulfsverige.com/

Både Frendo och Gulf bygger på den fria handlarens affärskultur men med en tydlig gemensam avsändare och stort kundfokus. Vi har idag över 100 Frendobutiker och drygt 70 Gulfstationer spridda över hela Sverige och fler tillkommer hela tiden.

EMAB ställer höga krav på dem som vill bli Frendo- eller Gulfhandlare och stöttar med såväl bra avtal och utbildningar.

Frendo- och Gulfskylten är ett löfte till kunderna, både de som bor på orten och de som är på resa. Kunden får alltid ett trevligt bemötande av kunniga och engagerade medarbetare. Butikerna har ett bassortiment som är gemensamt för alla butiker och dessutom ett planogramlagt sortiment med lokala tillägg. I anslutning till de flesta butikerna går det också att t ex tvätta bilen, hyra släp, tanka eller byta vindrutetorkare.