Frendo och Gulf – varumärken med mervärden

Frendo och Gulf är Emabs varumärken för de handlare som vill ha en starkare profilering för sina butiker och få ytterligare mervärde av sitt medlemskap.

 • mg9024.jpg

  Som Frendo- eller Gulfhandlare är du en del av en rikstäckande kedja. Det gör att du kan dra nytta av både ett starkt varumärke och centrala marknadsföringsinsatser. Profileringen av Frendobutikerna och Gulfstationerna är tydlig. Emab har ett komplett skyltprogram för fasad och drivmedelsanläggning, profilprodukter och ett uniformsprogram som ytterligare stärker varumärket.

  Tillsammans med klara riktlinjer för både värdegrund och butiksplanering blir din butik en del av en större helhet, där det lokala har en central roll

 • mg08032000px.jpg

  Gemensamt för våra Frendo och Gulf är att de är kända för en hög grad av personlig och omtänksam service. Det ger kunderna det lilla extra som gör att de återkommer. Frendo är en ren butiksprofil för dig som driver butik på ett trafikbutiksläge, många gånger med en drivmedelsanläggning bredvid som tillhör ett annat varumärke som tex Ingo, Preem, St1, OKQ8 eller Q-star. 

  Det lönar sig att vara Emab-medlem

  Är du intresserad av att ansluta dig till Emab eller profilera om till Frendo eller Gulf? Ring eller mejla etableringsansvarig Åke Navin på 08-687 00 65 eller mejl ake@emab.org.